Referenssit

Kuva ja Äänentoisto

Linear-AV on ollut mukana tekemässä mm. Helsingin kaupunginteatterin pääsalin äänentoistoa, Lume-mediakeskuksen elokuvateatterisalien äänentoistoa sekä lukuisia myymälä- ja neukkariäänentoistoratkaisuja.

Olemme asentaneet satoja näyttöjä ja projektoreja neuvottelutiloihin, auditorioihin, myymälätiloihin, Eduskuntatalolle, Glo-hotelliin Helsinkiin jne.

Videoseiniä olemme asentaneet niin led-paneeleista kuin plasma- ja lcd-näytöistäkin koostuvia useita mm. Turun torin laidalle Sokos Wiklundin seinälle, Helsingissä Kluuvin kauppakeskukseen, WeeGee-talolle Espoon Tapiolassa ja Fingridin pääkonttorille Helsingissä.AV-projektit ja alihankinta

Olemme toteuttaneet mm. Keva (Kuntien eläkevakuutus) pääkonttorin auditorion AV-laitteiston päivityksen, Confetti- ja Partioaitta-myymälöiden myymälä-äänentoistoja, Neuvottelutilojen AV-ratkaisuja mm. Citymarket- ja Anttila pääkonttoreille, kuntosalien taustaäänentoistot mm. Power Center Kerava ja Fit24 Klaukkala, sekä useita monihuone- ja kotiteatterijärjestelmiä yksityiskoteihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Asiakkaan omistamia ja/tai hankkimia laitteita olemme asentaneet asiakkaiden tiloihin mm. Flamingon, Sellon, Levin ja Ruusulankadun keilahallit (kaikki AV), Bain & Co (projektorit, kaiuttimet) sekä Johdin markkinointitoimisto. Tarvittaessa toimitamme asennustarvikkeet.

Alihankintatöitä olemme tehneet mm.
Studiotec Oy (mm. Fingrid, Kallion lukio, Helsingin kaupungiteatteri)
Audico Systems Oy (mm. Musiikkitalo, Aalto-yliopisto)
Electrowaves Oy (mm. Eduskunta, Leaf-Areena Turku, Kluuvi-kauppakeskus)
Videra Oy (mm. Elisa Shopit, videoneuvottelut, digital signage, videoseinät)
Marketmedia Oy (mm. Veikkaus-diginäytöt, digital signage, videoseinät)
Zeta Display (mm. OP-Pohjola, Koti Pizza)Digital Signage

Asennamme vuodessa satoja Digital Signage -kohteita kuten kioskeja sekä mainos- ja info-näyttöjä. Olemme toteuttaneet asennuksia mm. Veikkaus-pisteisiin ja Elisa Shopiteihin ympäri Suomen.

Kaapelointi, rasiointi ja räkkien kasaus

Olemme tehneet mm. Helsingin Musiikkitalolla satoja rj45-, bnc-, triax-, xlr-, speakon- ym. rasioita. Rasiointitöitä olemme tehneet myös Fingridillä, Eduskuntatalolla ja Kallion lukiossa. Tarvittaessa vedämme myös kaapelit esim. projareille, kaiuttimille tai cat-extendereille. Räkkejä olemme kasanneet satoja.